ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για Μπόικο και Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Δημοσίευμα από την Ουκρανία υποστηρίζει ότι ο Ντενίς Μπόικο φεύγει από την Μπεσίκτας και ενδιαφέρει τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Διαψεύδουν οι Πειραιώτες για τον Ουκρανό γκολκίπερ αλλά και τα περί Κέβιν Μιραλάς.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό βάζει στην διεκδίκηση της υπογραφής του Ντενίς Μπόικο η ουκρανική ιστοσελίδα ” football.ua“, υποστηρίζοντας πως ο 28χρονος Ουκρανός διεθνής γκολκίπερ είναι φευγάτος από την Μπεσίκτας.

Ο Μπόικο αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τους “μαύρους αετούς”, έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ντνίπρο, με τη φανέλα της οποίας έφτασε στον τελικό του Europa League την περσινή σεζόν, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό.

Το ουκρανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια τέτοια μεταγραφή, δίνοντας το προβάδισμα στον “Δικέφαλο” λόγω του Λιούμπος Μίχελ, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ατζέντη του 28χρονου τερματοφύλακα.

Άμεση διάψευση από τον Ολυμπιακό

Από το Λιμάνι πάντως διέψευσαν κάθε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ντενίς Μπόικο. Εξάλλου με τα ισχύοντα δεδομένα, αν πράγματι ο Ρομπέρτο αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, τότε τα γάντια του Νο 1 θα πάνε στον Στέφανο Καπίνο και οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν έναν γκολκίπερ για μπακ απ.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι όσον αφορά τον Ντενίς Μπόικο, υπάρχει και η τοποθέτηση του προέδρου της Μπεσίκτας, που υποστήριξε ότι οι φήμες περί αποχώρησης του παίκτη από τον τουρκικό σύλλογο είναι αστήρικτες.

“Ο Μπόικο ήρθε πρόσφατα στην ομάδα μας και δεν είχε καθόλου χρόνο να προσαρμοστεί. Πιστεύω ότι θα παίξει πολύ καλύτερα τη νέα σεζόν διότι πρόκειται για πολύ καλό τερματοφύλακα. Επομένως οι φήμες περί αποχώρησης του δεν έχουν καμία απολύτως βάση”, τόνισε χαρακτηριστικά στο CNN Turk ο Φικρέτ Ορμάν.

Το ξέκοψαν και για Μιραλάς

Πέραν από την διάψευση για τον Ουκρανό τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, οι “ερυθρόλευκοι” ξέκοψαν και κάθε συζήτηση για τον Κέβιν Μιραλάς. “Δεν υπάρχει κανένα θέμα”, τόνιζαν από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφορικά με δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τον Βέλγο κυνηγό, θέλοντας να σταματήσουν από νωρίς κάθε συζήτηση που αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ