Διακοπές ο “Σάλπι”, έρχεται ο Τσιρίλο

Καμία επικοινωνία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με την ΠΑΕ, έρχεται ο Τσιρίλο και συζητά πιθανόν για παραμονή!
Μπορεί να είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα επιχειρούσαν άμεσα τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκειμένου να συζητούσαν για το μέλλον της συνεργασίας τους (η ΠΑΕ οφείλει στον παίκτη περίπου 900.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του προβλέπει 800.000 ευρώ για κάθε ένα από τα επόμενα δύο χρόνια διάρκειάς του και αυτά τα δεδομένα είναι απαγορευτικά για τον τωρινό ΠΑΟΚ), ωστόσο καμία επαφή των δύο πλευρών δεν υπήρξε για να κλειστεί ραντεβού από τη μέρα που επέστρεψε από την Πολωνία.
Ο διεθνής επιθετικός έχει φύγει για διακοπές, για να χαλαρώσει μετά από μία ιδιαίτερα επίπονη σεζόν με 58 συνολικά επίσημα παιχνίδια.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να επιδιώξουν κάποια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ωστόσο ουσιαστική κουβέντα για ένα τόσο σημαντικό θέμα μπορεί να γίνει μόνο αν οι δύο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.
Τσιρίλο για διακανονισμό και… νέο συμβόλαιο
Στο μεταξύ, για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Μπρούνο Τσιρίλο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του διακανονισμού των οφειλομένων προς τον Ιταλό αμυντικό.
Σύμφωνα, όμως, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να θέσει και θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με απολαβές μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, με δεδομένο ότι ο Δώνης έχει ζητήσει δύο κεντεικούς αμυντικούς.