ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Διαγόρας: Σπουδαία κίνηση με Μανιά

Ο Μιχάλης Μανιάς με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Ο Μιχάλης Μανιάς με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης INTIME

Ο Μιχάλης Μανιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Διαγόρα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωσή της μετακίνησής του στην ομάδα της Ρόδου.

Ο Διαγόρας Ρόδου έκλεισε τη μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά και έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League 2.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίτσε του Χονγκ Κονγκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας: "Ενεργοποιεί τη βόμβα που υπόβοσκε εδώ και μέρες ο Διαγόρας. Έχει ήδη συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του 32χρονου (γεννηθείς στις 20 Φεβρουαρίου του 1990) Μιχάλη Μανιά γνωστό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για τις επιθετικές του ικανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μιχάλης Μανιάς από τις παιδικές και εφηβικές ηλικίες αγωνίσθηκε στο Μοσχάτο, στο Ρούφ και τον ΑΟ Γλυφάδας. Το 2012-13 ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 2014-15 πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στη Βέστερλο και αμέσως μετά επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης όπου έμεινε μέχρι το 2019 που πήγε στην Πογκόν.

Ακολούθησαν δυο σαιζόν στην Κύπρο .Το 2020-2021 στην Ανόρθωση και το 2021-22 στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το πρώτο εξάμηνο αυτής της περιόδου ήταν στην Κίτσε του Χονγκ Κόνγκ.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε με τον παίκτη και απομένουν τα τυπικά για την σπουδαία αυτή μεταγραφή του Διαγόρα".

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ