SUPER LEAGUE 2

Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β' 1-0: Όλο και πιο κοντά στην κορυφή η ομάδα της Ρόδου

Φάση από την αναμέτρηση Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β'
Φάση από την αναμέτρηση Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β' INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β' και μείωσε στους τρεις τη διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League 2.

Στην κατάκτηση τριών σημαντικών βαθμών έφτασε ο Διαγόρας Ρόδου το Σάββατο το μεσημέρι μετά την επικράτηση του με 1-0 επί του Παναθηναϊκού Β' με την οποία μείωσε στους τρεις τη διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League 2.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' ο Τσιαντούλας με σουτ και εν συνεχεία οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ. Όχι όμως και να πετύχουν περισσότερα τέρματα παρά τις ευκαιρίες που είχαν.

Από την πλευρά του το τριφύλλι θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 20' αλλά το σουτ του Φουρτάδο από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Αυγερινού.

Στο 24' ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο 2-0 όταν κέρδισε πέναλτι με τον Μανιά να εκτελεί αλλά ο Μαργκόνο μάντεψε σωστά και το απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί δοκάρι όταν στο 66' σε λάθος γύρισμα προς τον Μαργκόνο, ο Μανιάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαγόρας (Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος (38′ λ.τ Αρίας), Δημητρίου (87′ λ.τ Σταματούλλας), Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Φέκκας (77′ Λούκιτς), Πάρντο, Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι (46′ Μαρτίνης), Βουτσάς (65′ Τουρκοχωρίτης), Μαντσίνι (56′ Νταμπίζας), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λάμψιας (46′ Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56′ Μπιλάλ).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2

  • Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β' 1-1 (90+2' Μπάρετ/11' Μπα)
  • Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β' 1-0 (2' Τσιαντούλας)
  • 10/12 15:00 Ηλιούπολη - Χανιά
  • 10/12 15:00 Καλλιθέα - Καλαμάτα
  • 10/12 15:00 Τηλυκράτης - Γιούχτας
  • 13/12 15:00 Ιωνικός - Αιγάλεω

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ