SUPER LEAGUE 2

Διαγόρας - Χανιά 3-1: Οι Ροδίτες καθάρισαν στο πρώτο ημίωρο τους Κρητικούς

Διαγόρας - Χανιά 3-1: Οι Ροδίτες καθάρισαν στο πρώτο ημίωρο τους Κρητικούς
Οι παίκτες του Διαγόρα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας έβαλε στοπ στο απόλυτο των Χανιών, καθώς επικράτησε 3-1 στη Ρόδο, βάζοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο.

Με την αναμέτρηση της Ρόδου έκλεισε το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στον Β' όμιλο της Super League 2, στην οποία ο Διαγόρας επικράτησε των Χανίων 3-1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ μέχρι και το 30ο λεπτό, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Αντεσίνα άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό και ο Λεσάι με άλλα δύο γκολ στο 7' και το 30' έβαλαν σε θέση ισχύος την ομάδα του Θωμά Γράφα.

Τα Χανιά πάλεψαν για να πάρουν κάτι από το ματς, ωστόσο απλώς μείωσαν σε 3-1 με τον Βουό στο 83'. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ισοδυναμούν στους έξι βαθμούς και μόνη πρώτη είναι η Καλαμάτα, η οποία έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας (72′ λ.τ Μουντές), Λούκιτς (78′ Φέκκας), Αντεσίνα, Λεσάι (90′ Νικολής), Μανιάς.

Χανιά: Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (19′ Σίλα), Τσορνομάζ (66′ Μπουρσέλης), Τσέλιος (76′ Μιούλερ), Λεμονής, Μανουσάκης (46′ Βουό), Κόλα (46′ Κόλα), Μάναλης.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1
  • Γιούχτας - Παναχαϊκή 2-1
  • Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-3
  • Τηλυκράτης - Ηλιούπολη 1-2

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

  • Διαγόρας - Χανιά 3-1

*Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός Β' - Athens Kallithea

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ