ΓΕΡΜΑΝΙΑ

DFB-Pokal: Πρόκριση για Ζανκτ Πάουλι με αποβολή Σάλιακα και για Μπόχουμ με Λαμπρόπουλο

Ο Μανώλης Σάλιακας
Ο Μανώλης Σάλιακας FC ST. PAULI TV

Η Ζανκτ Πάουλι επικράτησε με 4-3 της Στράλεν και τον Μανώλη Σάλιακα να αποβάλλεται στο 77'. Πρόκριση από τον 1ο γύρο του DFB-Pokal και για την Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα για τον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος είδε τη Ζανκτ Πάουλι να προκρίνεται από τον 1ο γύρο του DFB-Pokal με 4-3 ύστερα από μάχη με την Στράλεν, όμως ο ίδιος αποβλήθηκε στο 77ο λεπτό.

Ο Έλληνας μπακ έκανε πολύ άσχημο τάκλιν στον Τοσιάκι Μιγιαμότο, αν και μάζεψε το πόδι του για να αποφύγει τα χειρότερα, με τον διαιτητή να κάνει αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσει να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του έκανε ανατροπή στο 1ο ημίχρονο και στη συνέχεια πήρε δύο φορές προβάδισμα, έπειτα από ισοφάριση της γηπεδούχου ομάδας που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Το γκολ του Γιάκοβ Μέντιτς στο 90' έδωσε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους, έστω και με 10 παίκτες.

Στο έτερο παιχνίδι του μεσημεριού υπήρξε επίσης ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν βασικός στην άνετη επικράτηση με 3-0 της Μπόχουμ επί της Βικτόρια Βερολίνου, με τον Κώστα Σταφυλίδη εκτός αποστολής.

Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου του DFB-Pokal

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ