ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν θα μπείτε στη Λεωφόρο"

"Δεν θα μπείτε στη Λεωφόρο"

Περισσότεροι από 50 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο του τριφυλλιού για να αποδοκιμάσουν τους πράσινους. Αποδοκιμασίες και βρισιές σε παίκτες και τεχνικό τιμ. (VID)

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το Κύπελλο έκανε έξαλλους τους φίλους του τριφυλλιού στο Ηράκλειο και περισσότερα από 50 άτομα βρέθηκαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου διαμένει η αποστολή.

Το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική παρουσία και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα 50 άτομα που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο να μην μπορέσουν να πλησιάσουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Από μακριά όμως τους αποδοκίμασαν με σκληρές εκφράσεις και βρισιές προς άπαντες μηδενός εξαιρουμένου καθώς εκείνη την ώρα δεν έβλεπαν ποιος κατέβαινε από το πούλμαν.

Οι φίλοι του τριφυλλιού μεταξύ άλλων είπαν στους πράσινους: "Δεν θα μπείτε στη Λεωφόρο, βγάλτε τις φανέλες ντροπιάζετε τον σύλλογο ξεφτίλες".

Από την οργή των φίλων του Παναθηναϊκού δεν ξέφυγε φυσικά και ο Αντρέα Στραματσόνι με τους πράσινους να φωνάζουν: "Ιταλέ σήκω φύγε τώρα" και ακόμα πιο βαριές εκφράσεις αλλά και μπινελίκια προς τον 40χρονο προπονητή. Επίσης υπήρξαν βρισιές και για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Το όλο σκηνικό κράτησε περίπου τέσσερα-πέντε λεπτά, όσα χρειάστηκε για να μπουν στο ξενοδοχείο όλα τα μέλη της πράσινης αποστολής και φυσικά αν δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία θα μπορούσαν τα πράγματα να ξεφύγουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ