ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πήγε στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο

Δεν πήγε στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο πήρε άδεια από τη διοίκηση της Ιντερνασιονάλ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι για τον συμπατριώτης τους και επιμένουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν παρά μόνο ότι ο 28χρονος στόπερ κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα τους, όμως, από την Ιντερνασιονάλ παραδέχτηκαν στους ρεπόρτερ ότι ο Μολέντο θα αναχωρήσει άμεσα για την Ελλάδα.

Λίγη ώρα αργότερα, στην πρώτη προπόνηση της βραζιλιάνικης ομάδας το Σάββατο (23/1) στο αθλητικό της κέντρο, ο Μολέντο δεν έδωσε το παρών και γνωστοποιήθηκε ότι έχει λάβει άδεια για να ταξιδέψει και να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός φέρεται να μην είναι ο μόνος διεκδικητής του Μολέντο, αφού σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρέσει και στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Correio do Povo", ο Μολέντο έχει απαντήσει καταφατικά την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα αμείβεται με 120.000 ρέαλ Βραζιλίας τον μήνα (29.300 ευρώ, δηλαδή 351.000 ευρώ ετησίως), κάτι που μεταφράζεται σε διπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ η Ιντερνασιονάλ θα κρατήσει το 25% των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ