ΠΑΟΚ

Δεν παίζει κόντρα σε Ατρόμητο και Βέροια ο Τζαβέλλας

INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω καρτών δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του εναντίον της Βέροιας και του Ατρομήτου. Υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις αλλά αυτές ήταν "καθαρές".

Πλέον στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (11/1), όσοι έπαιξαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ το πρόγραμμα είχε υψηλή ένταση και διάρκεια και επικεντρώθηκε στην κατοχή, στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις στον δικέφαλο οι οποίες ήταν “καθαρές”, ενώ λόγω των επτά καρτών του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του εναντίον της Βέροιας και του Ατρομήτου.

Από εκεί και πέρα οι Ροντρίγκες και Γλύκος πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε ένταση τις προπονήσεις των υπολοίπων παικτών ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ