ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν ανανεώνει ακόμα ο Ρούνεϊ

Δεν ανανεώνει ακόμα ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φέρεται ότι αποφεύγει την επέκταση συμβολαίου που του προτείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες για πρόθεση του παίκτη να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ το προσεχές καλοκαίρι.

Παρά τις έντονες πιέσεις διαφόρων ομάδων, με προεξάρχουσα την Τσέλσι, ο 28χρονος στράικερ δεν άλλαξε φανέλα στην αρχή της σεζόν και συνεχίζει να αγωνίζεται για τους "κόκκιινους διαβόλους".

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν αποκλείεται να συμβεί στο τέλος της φετινής χρονιάς, αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Άγγλος διεθνής και οι εκπρόσωποί του αρνούνται ακόμα και να συζητήσουν πιθανή ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου.

Η διοίκηση της ομάδας φέρεται να προτίθεται να τον κρατήσει για άλλα τέσσερα χρόνια μετά το πέρας του 2015, όταν και εκπνέει η μεταξύ τους συμφωνία, αυξάνοντας περαιτέρω την ήδη πλουσιοπάροχη αμοιβή του. Ο Ντέιβιντ Μόγιες επέμεινε την περασμένη εβδομάδα ότι μια νέα συμφωνία με τον Ρούνεϊ " βρίσκεται σε καλό δρόμο", αλλά βάσει έγκυρων πηγών που επικαλούνται τα αγγλικά μέσα είναι κοινό μυστικό ότι ο Άγγλος φορ ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του φέτος, έχοντας πετύχει 10 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ξεχωρίζει καταφανέστατα από μια μέτρια Γιουνάιτεντ στη μετά Φέργκιουσον εποχή και έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο.

Η Τσέλσι, που είχε κάνει δύο επίσημες προτάσεις την καλοκαιρίνη μεταγραφική περίοδο, συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό μνηστήρα εντός νησιού, με τον ίδιο τον παίκτη να μην εμφανίζεται αρνητικός στο να μετακομίσει στο Λονδίνο μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ