ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Δέλλας: "Εγώ θέλω τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα"

Δέλλας: "Εγώ θέλω τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στο γκολ, ενώ ο Κώστας Νεστορίδης τόνισε πως δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να τη χτυπήσει. "Σταματάω του χρόνου" είπε ο Ηλίας Κάμπας, "περίμενα καλύτερη την ΑΕΚ" ο Δημήτρης Παπασπύρου.

Στην τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου Γ' Εθνικής προκρίθηκε η ΑΕΚ, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Ηλυσιακού.

Η Ένωση παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 3-0 σε ένα παιχνίδι που είδατε ζωντανά από το Sport24.gr

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε στην κάμερα του Sport24.gr: "Δεν υπήρχε άγχος, αλλά είχαμε θέμα στο γκολ. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση και ο κόσμος το απόλαυσε. Εγω πάντως θέλω τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα".

Αμέσως μετά ο Κώστας Νεστορίδης είπε πως "δεν υπάρχει ομάδα να χτυπήσει την ΑΕΚ. Μόνο με τη φανέλα της μπορεί να σκοράρει".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γροντής είπε: " Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Εγώ θα παίζω όπου με βάζει ο προπονητής μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε τον ίδιο ρυθμό και θα έρθουν και τα γκολ".

Με την άποψη του Δέλλα συμφώνησε και ο Φώτης Καραγκιολίδης: " Ήμασταν αρκετά καλοί από το πρώτο ημίχρονο. Από ατυχία δεν σκοράραμε στο πρώτο μέρος. Θέλαμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι. Βγάζουμε πολλές ευκαιρίες, απλώς δεν σκοράρουμε νωρίς. Η τελική προσπάθεια μας λείπει. Εγώ είμαι έτοιμος, είμαι ευχαριστημένος και είμαι εδώ. Ο,τι πει ο προπονητής".

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Παπασπύρου δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο αποκομίσαμε εμπειρίες. Δεν προσέξαμε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Κουραστήκαμε κιόλας. Φάγαμε το πρώτο γκολ σε αντεπίθεση μετά από δικό μας κόρνερ.

Την ΑΕΚ την περίμενα καλύτερη. Στο ΟΑΚΑ θα παίζει καλά γιατί βολεύει το γήπεδο, είναι πολύ μεγάλο. Θα βρει το δρόμο της. Στην ομάδα μου θα ήθελα τον Κορδέρο και τον Ντακόλ".

Τέλος, είδηση βγήκε από το στόμα του Ηλία Κάμπα, ο οποίος αποκάλυψε πως στο τέλος της χρονιάς θα κρεμάσει τα παπούτσια του. "Λογικά του χρόνου σταματάω. Φταίω και εγώ που δεν έπαιξα στην Α' Εθνική πολύ. Και εκεί που έπαιξα πάντως ευχαριστήθηκα. Όπως ευχαριστήθηκα και αυτό το παιχνίδι. Εμείς πάμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ