ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεδομένη η αναθεωρημένη άδεια, άγνωστη η έκδοση

Δεδομένη η αναθεωρημένη άδεια, άγνωστη η έκδοση
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" είναι εξασφαλισμένη και για ποιους λόγους δεν ξέρουν πότε θα την παραλάβουν στην ΠΑΕ.

Οι θετικές γνωμοδοτήσεις που έλαβε ο φάκελος που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" αποδεικνύουν ένα σημαντικό γεγονός: η προετοιμασία ήταν οργανωμένη και δεν παρατηρήθηκε καμία έλλειψη σε επίπεδο στοιχείων, εγγράφων και μελετών.

Ίσως μερικοί υποτιμούν τη σημασία του πλήρη φακέλου, αλλά παραγνωρίζουν πως αν κάποια από τις υπηρεσίες που τον ενέκριναν, τον απέρριπταν, τότε θα σημειωνόταν νέα χρονική καθυστέρηση. Κάτι που δεν θα εξυπηρετούσε τις προθέσεις του Αλαφούζου για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ SPORT24.GR ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Από τεχνικής άποψης, η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας είναι δεδομένη. Ο φάκελος έχει θεωρηθεί άρτιος από την Περιφέρεια Αττικής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το ΥΠΕΚΑ. Ωστόσο, η επικύρωση της άδειας δεν μπορεί να προβλεφθεί εξαιτίας της γραφειοκρατίας και της πολιτικής βούλησης.

Για παράδειγμα, η εσωτερική επικοινωνία των υπηρεσιών κυλά με αργούς ρυθμούς, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξουν παρεμβάσεις από κυβερνητικά στελέχη, ώστε να καθυστερήσει η διαδικασία. Όχι λόγω μένους προς τον Παναθηναϊκό, αλλά για την εχθρική σχέση που διατηρεί ο Αλαφούζος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεπώς, το πότε θα παραδοθεί η αναθεωρημένη οικοδομική άδεια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι άγνωστο. Πάντως, είναι ειλημμένη απόφαση οι εργασίες να εκτελεστούν το καλοκαίρι του 2017, προκειμένου να μην αλλάξει έδρα η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ