EURO 2020

Δανία: Σταθερή η κατάσταση του Έρικσεν, παραμένει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις

Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας
Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Η ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του Κριστιάν Έρικσεν, ευχαριστώντας παράλληλα όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Ίντερ.

Η ομοσπονδία της Δανίας με νέα ενημέρωσή της, ανέφερε ότι οι ιθύνοντές της ήρθαν σε επαφή με τον Έρικσεν και συνομίλησαν μαζί του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Παράλληλα η ομοσπονδία της Δανίας ευχαρίστησε όλους όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης προς τον μεσοεπιθετικό της Ίντερ, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών οικογενειών της Αγγλίας και της Δανίας.

Μαζί με τον Έρικσεν, έλαβε και η ομάδα ψυχολογική υποστήριξη, λόγω της κρίσης που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές από το τραγικό συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι Έρικσεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην αναμέτρηση με την Φινλανδία για την πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2020, ενώ όπως αναφέρουν οι γιατροί της ομάδας, είναι τυχερός που γλίτωσε τα χειρότερα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας: "Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κριστιάν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τις ευχαριστίες του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να λαμβάνει φροντίδα στο νοσοκομείο για τη διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων".

"Οι παίκτες και το προσωπικό της εθνικής ομάδας έλαβαν ψυχολογική βοήθεια για την κρίση πανικού και θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί ο ένας για τον άλλον μετά το χθεσινό περιστατικό".

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για τις ειλικρινείς ευχές στον Κρίστιαν Έρικσεν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες από τη Δανία και την Αγγλία, τις διεθνείς ομοσπονδίες και τις ομάδες".

"Συστήνουμε σε όλους να στέλνουν ευχές στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, η οποία θα σιγουρέψει ότι όλες θα φτάσουν στον Κριστιάν Έρικσεν και την οικογένειά του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ