ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Δανεικός στον Κισσαμικό ο Σάλιακας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Σάλιακας. Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μπακ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

Την περσινή σεζόν, ο Σάλιακας πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στη Football League, μετρώντας πέντε γκολ και εφτά ασίστ. Παράλληλα, είναι 11 φορές διεθνής με την Ελπίδων, έχοντας και τρία τέρματα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή, Μανώλη Σάλιακα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία της περασμένης σεζόν, έχοντας 26 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League. Παράλληλα ήταν από τους πρώτους παίκτες του πρωταθλήματος σε ασίστ, “μοιράζοντας” 9.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Χαρούμενος που επιστρέφει στα Χανιά δήλωσε στο aox-kissamikos.gr ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, που αναλυτικά είπε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά την πολύ καλή πορεία που κάναμε την περασμένη σεζόν. Θα κάνω κι εγώ από την πλευρά ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει".

ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Ως βασικός στέλεχος της Εθνική Ελπίδων ο Μανώλης Σάλιακας είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεχία (10/09), όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ