Δανεικός από την Σπάρτα Πράγας ο Ζέμαν

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να κάνει δικό του τον 23χρονο εξτρέμ της τσέχικης ομάδας Μάρτιν Ζέμαν
Oπως αναφέρει η εφημερίδα Goal ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Μάρτιν Ζέμαν ως δανεικό από την Σπάρτα Πράγας.
Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα “η ρήξη του παίκτη με το τεχνικό επιτελείο τον σπρώχνει μοιραία προς την έξοδο”και έτσι ο “Δικέφαλος” πιθανότατα να τον κάνει δικό του.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται: ” Ο ΠΑΟΚ κλίνει επ’ αριστερά με Μάρτιν Ζέμαν! Ο “Δικέφαλος” του Βορρά δεν έχει μεν τη δυνατότητα να αγοράσει τον 23χρονο εξτρέμ της Σπάρτα Πράγας, όμως -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι δρομολογημένες οι εξελίξεις για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.
Μάλιστα ο Ζέμαν αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία, προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ (και κάποιες εξετάσεις ετοιμότητας) προτού επικυρωθεί η ένταξή του στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Η διοίκηση της Σπάρτα Πράγας πάντως ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει με… βαριά καρδιά, αφού ο οριστεροπόδαρος Τσέχος είναι από τις αδυναμίες του προέδρου της ομάδας Ντόνιελ Κρετίνσκι (ο οποίος τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο).
Η ρήξη όμως του παίκτη με το τεχνικό επιτελείο τον σπρώχνει μοιραία προς την έξοδο (σημειωτέον, χρέη μάνατζερ στον τσεχικό σύλλογο εκτελεί ο Γιάροσλαβ Χρέμπικ και πρώτου προπονητή ο Μάρτιν Χάσεκ). Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης έχουν θετική άποψη για τον Ζέμαν και μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (που έχει θητεύσει ως προπονητής σε Εθνική Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας) τον ήξερε και από τις μικρές εθνικές της Τσεχίας”.