ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δανεικός απ' τη Μίλαν στη Βίλεμ ο Μιχελής

Ο Νίκος Μιχελής σε φωτογράφιση για συνέντευξη στο SPORT24
Ο Νίκος Μιχελής σε φωτογράφιση για συνέντευξη στο SPORT24 GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Βίλεμ ανακοίνωσε πως απέκτησε τον Νίκο Μιχελή απ' τη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του Νίκου Μιχελή. Η Βίλεμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού απ' τη Μίλαν. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι διάρκειας ενός έτους, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του.

"Έμαθα πολλά στην Ιταλία για το τι χρειάζεται ώστε να πετύχω στη θέση μου. Νομίζω πως η εμπειρία μου στη Μίλαν θα βοηθήσει στην Eredivisie" σχολίασε ο Μιχελής κατά την ανακοίνωσή του απ' την ολλανδική ομάδα, στην οποία αγωνίζονταν στο παρελθόν και οι Βαγγέλης Παυλίδης και Μάριος Βρουσάι.

"Είμαι ένας αμυντικός που του αρέσει το build up και δεν προτιμάω τις βαθιές μπαλιάς. Γι' αυτό πιστεύω ότι η Ολλανδία μου ταιριάζει. Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι τεχνικό και γρήγορο. Επέλεξα επίσης την Βίλεμ γιατί οι νεαροί παίκτες παίρνουν ευκαιρίες" συμπλήρωσε ο 21χρονος αμυντικός.

Ο Νίκος Μιχελής είχε μιλήσει στο SPORT24 τον Ιούνιο του 2020, όταν και αγωνιζόταν στην Κ19 της Μίλαν, για την εμπειρία του στην Ιταλία και τα όνειρά του για την καριέρα του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΙΛΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ