ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δαμήλος: “Να σβήσουμε την ντροπή”

Δαμήλος

Ο πρόεδρος των "Ποντίων" ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα διαζυγιού με τον Μάκη Κατσαβάκη και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το "βαρύ" 6-1 από την Skoda Ξάνθη

Το μεσημέρι λοιπόν μία μέρα μετά την ημέρα των Χριστουγέννων, που συνοδεύτηκε από ρεπό, στις 15:00 ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ραντεβού με τους παίκτες του θέλοντας να γυρίσουν σελίδα και να στρέψουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (30/12) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή.

Εκτός από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ υπάρχει η επιθυμία να ξεπεραστεί άμεσα η βαριά ήττα από την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Δαμήλος, σε τοποθέτησή του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε σχετικά πως:
“Είμαι πολύ στενοχωρημένος από την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας.




Δυστυχώς δεν είχαμε αγωνιστικότητα. Πέρσι δυσκολεύονταν όλες τις ομάδες να σκοράρουν απέναντί μας, κάτι που φέτος δεν γίνεται”, ενώ ήταν κατηγορηματικός ότι δεν τίθεται θέμα διαζυγίου με τον Μάκη Κατσαβάκη σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε.



Κι όσο για το πώς αντιμετωπίζει την επόμενη μέρα της βαριάς ήττα από την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια; Ο κ. Δαμήλος σχολίασε:
“Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για μια κακή παρένθεση. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να σβήσουμε την ντροπή.




Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε αυτό και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”, ενώ όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου που πλησιάζει τόνισε:
“Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ότι είναι απαραίτητο για να επιστρέψει η ομάδα στο καλό πρόσωπο των τελευταίων ετών”.



Στα αγωνιστικά ο Μάκης Κατσαβάκης είχε φροντίσει στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (24/12) επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο βαρύ εις βάρος τους 6-1 από την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και τους ζήτησε να μην επαναληφθούν στο προσεχές μέλλον.



Παράλληλα ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα θα προσπαθήσει από το μεσημέρι κι εν όψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή θα προσπαθήσει να βελτιώσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.



Μεταξύ άλλων ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στην ψυχολογία του Πάβελ Κόβατς που απέναντι στην Skoda Ξάνθη ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Απόλλωνα πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του.



Εν τω μεταξύ στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια ο Εμάνουελ Περόνε και ο Βάντσε Σίκοφ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες με αμφότερους να εκτίουν την ποινή τους στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.



Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα, Παραμονή των Χριστουγέννων, η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς παρέδωσε υλικό το οποίο θα μοιραστεί σε παιδιά στο Βουλγαρέλι Άρτας.



Πιο συγκεκριμένα το υλικό περιέχει εμφανίσεις της ομάδας μας και δύο μπάλες υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες με την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς να τους εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ