ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δάκρυσε on camera ο Χουάνκαρ: "Συγνώμη για το γκολ που δεχτήκαμε από λάθος μου, δεν περίμενα τόση αγάπη αυτά τα χρόνια"

Δάκρυσε on camera ο Χουάνκαρ: "Συγνώμη για το γκολ που δεχτήκαμε από λάθος μου, δεν περίμενα τόση αγάπη αυτά τα χρόνια"

Ο Χουάνκαρ αφού απολογήθηκε on camera για το λάθος του που έφερε το 1-0 της ΑΕΚ εν συνεχεία δάκρυσε μιλώντας για τα 100 ματς που συμπλήρωσε και τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 με ανατροπή για την τρίτη αγωνιστική των playoffs στη Stoiximan Super League σε ένα ματς όπου ο Χουάνκαρ συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην COSMOTE TV δάκρυσε on camera όταν ρωτήθηκε για τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα και το τριφύλλι.

Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε για το λάθος που οδήγησε στο γκολ της ΑΕΚ, στάθηκε στην αντίδραση του Παναθηναϊκού και τη νίκη με ανατροπή (2-1), ενώ βούρκωσε on camera.

"Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη.

Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις ή δεν παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις και να παίρνεις τους τρεις βαθμούς".

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

"Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε".

Όταν ρωτήθηκε για τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό ξαι αν το περίμενε ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και είπε:

"Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ