ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Daily Mail: "Ολυμπιακός και Σέλτικ ενδιαφέρονται για τον Μπάλντοκ"

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ © 2021 RUI VIEIRA, POOL/AP IMAGES

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ολυμπιακός, όπως και η Σέλτικ, ενδιαφέρονται για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την Daily Mail. Το αγγλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 28χρονο δεξιό μπακ.

Ο Μπάλντοκ είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ μάλιστα έχει εκφράσει στο παρελθόν και την επιθυμία του να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Οι εμφανίσεις του τις τελευταίες δύο σεζόν με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ανάμεσα τους η Σέλτικ και η Μπέρνλι.

Οι Σκωτσέζοι μάλιστα έκαναν και κρούση για τον δανεισμό του, όμως η Σέφιλντ θέλει μόνιμη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός απ' την άλλη έχει εκφράσει απλώς το ενδιαφέρον του, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι.

Ο Μπάλντοκ αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ για την Championship, όπου οι λεπίδες ηττήθηκαν με 1-0. Συνολικά, με τη Σέφιλντ έχει συμμετάσχει σε 140 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και έχοντας μοιράσει δέκα ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ