ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Daily Mail: "Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Σισέ, μπήκε στη λίστα των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Έβερτον"

O Παπ Αμπού Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
O Παπ Αμπού Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Παπ Αμπού Σισέ βρίσκεται πλέον στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ αλλά και των Άρσεναλ και Έβερτον, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Daily Mail".

Ο Παπ Αμπού Σισέ έχει ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του το τελευταίο διάστημα μέσω των εμφανίσεών του με τον Ολυμπιακό στην αρχή της φετινής σεζόν και αυτό έχει αντανάκλαση και στην Premier League.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Έβερτον όχι μόνο παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του Σενεγαλέζου στόπερ με την ερυθρόλευκη φανέλα αλλα την περασμένη Πέμπτη είχαν στείλει και οι τρεις σκάουτς στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να τον τσεκάρουν στον αγώνα που έδωσε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

"Η άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι συμπαγής τη φετινή σεζόν, με τον 26χρονο να έχει πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, με την άμυνα του Ολυμπιακού να έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος.

Ο Σισέ έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών, με την Λίβερπουλ να έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι τώρα. Ο σέντερ μπακ έχει κερδίσει θέση στη μικρή μεταγραφική λίστα των κόκκινων, από τη στιγμή που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κοιτάζει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Αν μάλιστα πάει στο Άνφιλντ θα βρει και ένα γνώριμο πρόσωπο, που θα είναι ο συμπαίκτης του στην εθνική Σενεγάλης, Σαντιό Μανέ", αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας πως "ο Σισέ έπαιξε κεντρικό ρόλο στην τεράστια έκπληξη που έκανε τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ολυμπιακός στο Europa League, αποκλείοντας στη φάση των "32" την Άρσεναλ, με τον Σισέ να σκοράρει στην αναμέτρηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ