ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Daily Mail: "Η UEFA έχει ανησυχίες για τον τελικό του Conference League μετά το φονικό ραντεβού των οπαδών της ΑΕΚ και της Ντίναμο"

Αιχμηρά αντικείμενα έξω από την Opap Arena
Αιχμηρά αντικείμενα έξω από την Opap Arena INTIME SPORTS

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η UEFA έχει ανησυχίες για τον τελικό του Conference League με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο. Το αγγλικό Μέσο κάνει λόγω για "προσχεδιασμένο ραντεβού" των οπαδών της ΑΕΚ με την Ντίναμο.

Η UEFA φέρεται να έχει θέσει θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην OPAP Arena, καθώς δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπάρχει ανησυχία για τη διεξαγωγή του τελικού, μετά τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο που είχαν ως απολογισμό τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για "προσχεδιασμένο ραντεβού" μεταξύ των δύο ομάδων με αφορμή ένα VIDEO που κυκλοφορεί στο Twitter και δείχνε απόσπασμα των επεισοδίων. Η ΑΕΚ έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν για αυτές τις αναφορές, εκφράζοντας την αγανάκτησή της και μιλώντας για ύβρι στη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη.

Το δημοσίευμα περιγράφει το τι απεικονίζει το VIDEO για το οποίο κάνουν λόγο για "ραντεβού", ενώ αναφέρεται και στην προσεχή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ