DAILY BET

Daily Bet: Με Χάρι Κέιν βασικό για την πρόκριση η Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν σε ματς της Τότεναμ με τη Λέστερ στην Premier League
Ο Χάρι Κέιν σε ματς της Τότεναμ με τη Λέστερ στην Premier League 2021 MIKE EGERTON/AP

Απόψε έχουμε ρεβάνς των playoffs σε Europa και Conference League. Πάμε να δούμε τις τέσσερεις επιλογές που καταλήξαμε.

Η Ρέιντζερς στο πρώτο παιχνίδι νίκησε μόνο με 1-0 την Αλασκέρτ. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, βλέποντας όμως τα xg 0.95-0,01 και με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 41ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, γίνεται κατανοητή η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων. Δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε δείγμα απειλής οι ποδοσφαιριστές της Αλασκέρτ και είναι ξεκάθαρο πως η διαφορά επιπέδου είναι μεγάλη.

Τα καλά νέα για τον Τζέραρντ, είναι πως η ομάδα του ξεπέρασε με τρεις νίκες στην σειρά τον αποκλεισμό από την Μάλμε και την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Ρος Κάουντι έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, νικώντας με 4-2. Δύο ήττες χωρίς να σκοράρει έχει πετύχει η Αλασκέρτ στον πρωτάθλημα Αρμενίας, βρέθηκε στα πλέι οφ του Europa, χωρίς να πετύχει νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα. Περιμένω να φανεί η ανωτερότητα της Ρέιντζερς και να κερδίσει με καθαρό σκορ. Το διπλό με over 1,5 φθάνει στο 1,70.

Ανώτεροι οι Τσέχοι

Μάχη αναμένεται στην Βαρσοβία, ανάμεσα στην Λέγκια και στην Σλάβια Πράγας. Οι Πολωνοί ευτύχησαν να είναι αποτελεσματικοί στο πρώτο παιχνίδι. Πέτυχαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκαν έντονη πίεση στην επανάληψη, η Σλάβια άξιζε να πετύχει τρίτο τέρμα, το όποιο όμως δεν ήρθε ποτέ. Το τελικό 2-2 αφήνει ανοιχτή την πρόκριση. Με δεδομένο πως δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ, στον τελικό περιμένω να μιλήσει η ανωτερότητα των Τσέχων.

Και στον προηγούμενο γύρο, η Λέγκια αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League στο γήπεδό της. Είχε πάρει ισοπαλία στην Κροατία με την Ντινάμο, ηττήθηκε καθαρά με 0-1 εντός από τους Κροάτες. Η κατάσταση είναι στο όριο και η επιλογή στην πρόκριση της ανώτερης Σλάβια Πράγας, στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Απέκλεισε το ροτέισον

Ο Μουρίνιο στην συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν την ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ, δήλωσε πως δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές. Είναι ξεκάθαρο πως με τις δύο νίκες στο ξεκίνημα έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα, που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να το διατηρήσει. Την Κυριακή παίζει στην Σαλερνιτάνα και δεν είναι ανέφικτο να πάει με το 4Χ4 στην διακοπή. Η Ρόμα έχει πάρει προβάδισμα με την νίκη 2-1 στην Τουρκία, ο Μουρίνιο έχει επενδύσει στους χώρους και ακόμα και να κολλήσει το παιχνίδι, η ανάγκη που θα έχουν οι παίκτες της Τράμπζονσπόρ να πάρουν ρίσκο, θα βοηθήσει να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία τους οι παίκτες του Μουρίνιο. Ο άσος με over 1,5, πλησιάζει το 1,70.

Με βασικό τον Κέιν για την πρόκριση

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Εσπερίτο Σάντο άλλαξε όλη την ενδεκάδα και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Η Τότεναμ δεν δημιούργησε ούτε μισή ευκαιρία και έχασε δίκαια με 1-0 από την Πάσος Φερέιρα. Ασφαλώς και θα είναι ντροπή να αποκλειστούν οι Σπερς από μία άσημη πορτογαλική ομάδα.

Η ήττα του πρώτου αγώνα οδηγεί τον Εσπερίτο Σάντο, που έχει ξεκινήσει με δύο σημαντικές κυνικές νίκες με 1-0 το πρωτάθλημα, Σίτι εντός 1-0, Γουλβς εκτός 0-1, να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα πιο κοντά στην βασική. Επίσης, όλα δείχνουν πως θα κάνει την επανεμφάνιση του στο βασικό σχήμα ο Χάρι Κέιν. Νίκη με πάνω από ένα τέρμα διαφορά χρειάζεται η Τότεναμ. Η λογική λέει πως θα την πάρει. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 οριακά πάνω από το 1,50.

18.00 Αλασκέρτ-Ρέιντζερς 2 over 1,5

20.00 Ρόμα-Τραμπζονσπορ 1 over 1,5

21.45 Τότεναμ-Πάκος Φερέιρα 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5

22.00 Λέγκια-Σλάβια Πράγας Πρόκριση Σλάβια Πράγας

TAGS DAILY BET ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ