ΓΑΛΛΙΑ

Coupe de France: Η Ναντ απέκλεισε τη Λανς με ανατροπή, στα ημιτελικά κι η Τουλούζ

Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό 2022 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Η Ναντ έκανε την ανατροπή χάρη σε δύο πέναλτι του Αντί Ντελόρ και απέκλεισε τη Λανς στα προημιτελικά του Coupe de France. Η Τουλούζ διέλυσε τη Ροντέζ και προκρίθηκε με τη σειρά της.

Η Ναντ βρήκε στο πρόσωπο του Αντί Ντελόρ τον σκόρερ της και με ανατροπή επικράτησε με 2-1 της Λανς στο "Μποζουάρ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coupe de France.

Οι "λανσουά" προηγήθηκαν με τον Σεκό Φοφανά στο 28ο λεπτό κι ενώ είχαν ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώην επιθετικός της Νις.

Στο 31' ισοφάρισε με πέναλτι σε 1-1 και στο 59' έκανε το 2-1 με τον ίδιο τρόπο, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα των "καναρινιών", που συνεχίζουν την υπεράσπιστεί του περσινού τίτλου τους.

Η Τουλούζ προχώρησε με μεγαλύτερη άνεση στα ημιτελικά του θεσμού, αφού είχε εύκολο έργο με αντίπαλο την ουραγό της Ligue 2, Ροντέζ. Με πέντε γκολ στο 1ο μέρος και τελικό αποτέλεσμα 6-1, πήρε πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός αποστολής για τους θριαμβευτές.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

  • Λιόν - Γκρενόμπλ 2-1 (24' Μπαρκολά, 38' Ζεφίνιο / 74' Σμπαΐ)
  • Ναντ - Λανς 2-1 (31' πέν., 59' πέν. Ντελόρ / 28' Φοφανά)
  • Τουλούζ - Ροντέζ 6-1 (5' Αμπουκλάλ, 7' Φαν ντεν Μπόμεν, 10', 51' πέν. Ντάλινχα, 21' Σαϊμπί, 38' Σουάσο / 69' Γουνουσά)
  • 01/03 22:00 Μαρσέιγ - Ανεσί
TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ