ΓΑΛΛΙΑ

Coupe de France: Η Μπορντό νίκησε με 10-0, πρόκριση και για Μαρσέιγ, Μονακό

Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ
Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μπορντό ισοπέδωσε με 10-0 την ερασιτεχνική Ζιμό για τη φάση των 16 του Coupe de France. Προκρίσεις και για Μαρσέιγ, Μονακό.

Η Μπορντό διέλυσε με 10-0 τη Ζιμό για τη φάση των 64 του Coupe de France, στο αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τους αγώνες της Κυριακής.

Οι "γιρονδίνοι" δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα από την υπερπόντια περιοχή της Μαγιότ, βόρεια της Μαδαγασκάρης, η οποία έχει ερασιτεχνική φύση και βρέθηκε στο "Ματμούτρ Ατλαντίκ" με έξοδα της ομοσπονδίας.

Ο Εμπάιγ Νιάνγκ με καρέ και ο Τιμοτέ Μπεμπελέ με δύο γκολ έκαναν πάνω απ' τη μισή δουλειά για τους γηπεδούχους, για τους οποίους σκόραραν και οι Αμπντέλ Μεντιούμπ, Τζαβάιρο Ντιλρόσουν, Ισούφ Σισοκό και Τζος Μάτζα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στο θεσμό που ομάδα της Ligue 1 επικρατεί με διψήφια διαφορά γκολ από το 1994 και τη νίκη της Παρί επί της Κορτ Σοντ Σπορτίφ Σεντ Ετιέν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης, η Μονακό πέρασε με νίκη 2-0 από την έδρα της Ρεντ Σταρ, με τον Γουισάμ Μπεν Γεντέρ να σημειώνει και τα δύο γκολ του αγώνα.

Η Μαρσέιγ είχε για πρωταγωνιστή τον Αρκάντιους Μίλικ, που με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 4-1 επί της Κανέ, από την 5η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Coupe de France: Τα αποτελέσματα της φάσης των 64

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ