ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Στον τελικό με πέναλτι που κέρδισε ο Σκόκο στο 95 η Ρίβερ Πλέιτ

Argentina's River Plate players celebrate after defeating Brazil's Gremio during a semifinal second leg match of the Copa Libertadores in Porto Alegre, Brazil, Tuesday, Oct. 30, 2018. River advances to the finals. (AP Photo/Andre Penner) (AP Photo/Andre Penner)

Η Ρίβερ Πλέιτ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 επί της Γκρέμιο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκονζάλο Μαρτίνες στο 95' και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores. (VIDEO)

Μία σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores πήρε η Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα της Αργεντινής έχασε στον πρώτο αγώνα με 1-0, αλλά στη ρεβάνς της Βραζιλίας επιβλήθηκε με 2-1 επί της Γκρέμιο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκονζάλο Μαρτίνες στο 95′ και πήρε εκείνη την πρόκριση.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για την βραζιλιάνικη ομάδα η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 36′ με τέρμα του Λεονάρντο Γκόμες.

Μόνο που όλα άλλαξαν στα τελευταία 15 λεπτά του ματς. Αρχικά στο 82′ ο Μπορέ σε μία φάση όπου η μπάλα μπορεί και να έχει βρει το χέρι του έκανε το 1-1, ενώ στο 88′ του ματς ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπρεσάν και ο διαιτητής μετά τη χρήση του VAR έδωσε το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκονζάλο Μαρτίνες ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στη Ρίβερ Πλέιτ. Στον τελικό μπορεί να έχουμε Superclasico, αφού η Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Παλμέιρας.

Γκρέμιο: Γκρόχε, Γκόμες, Μιράντα (70′ Μπρεσάν), Ζερομέλ, Κορτές, Μαϊκόν (54′ Έβερτον), Μίτσελ, Άλισον, Ραμίρο, Σίσερο, Φερέιρα

Ρίβερ Πλέιτ: Αρμάνι, Μοντιέλ, Μαϊντάνα, Πινόλα, Κάσκο, Φερνάντες (46′ Γκονζάλο Μαρτίνες), Πόνζιο (23′ Ένζο Πέρες), Παλάσιος, Κιντέρο (62′ Σκόκο), Μπορέ, Πράτο

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ