COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: Στον τελικό η Παλμέιρας για να υπερασπιστεί τον τίτλο της

Dudu of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring his side's opening goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Atletico Mineiro at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, Sept. 28, 2021.(Washington Alves/Pool via AP)
Dudu of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring his side's opening goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Atletico Mineiro at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, Sept. 28, 2021.(Washington Alves/Pool via AP) AP

Το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο στο δεύτερο ημιτελικό του Copa Libertadores έστειλε την Παλμέιρας στον τελικό όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα της θα έχει η Παλμέιρας αφού προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores.

Οι πράσινοι έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με την Ατλέτικο Μινέιρο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς κατάφεραν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση.

Το παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο είχε αρκετή ένταση, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε καλές στιγμές με τους Βάργκας και Χουλκ, όμως οι φιλοξενούμενοι μετά το 20ο λεπτό ισορρόπησαν τον αγώνα και είδαμε ένα απολαυστικό ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Εντουάρντο Βάργκας να σκοράρει με κεφαλιά στο 52', όμως ο Ντουντού έκανε το 1-1 στο 68'.

Οι παίκτες της Ατλέτικο Μινέιρο πίεσαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι, η Παλμέιρας πήρε την πρόκριση και περιμένει το αποτέλεσμα του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Μπαρσελόνα Γκουαγιακίλ και την Φλαμένγκο ο οποίος διεξάγεται ξημερώματα Πέμπτης (30/09) για να μάθει την αντίπαλό της.

Στο πρώτο ματς η Φλαμένγκο είχε επικρατήσει 2-0 και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Δείτε τα highlights από το Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας 1-1

TAGS COPA LIBERTADORES ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ