COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: Ο Μπρούνο Ενρίκε έστειλε την Φλαμένγκο στον τελικό, 2-0 την Μπαρτσελόνα

Bruno Henrique of Brazil's Flamengo celebrates scoring his side's opening goal against Ecuador's Barcelona during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at Monumental stadium in Guayaquil, Ecuador, Wednesday, Sept. 29, 2021. (Santiago Arcos/Pool via AP)
Bruno Henrique of Brazil's Flamengo celebrates scoring his side's opening goal against Ecuador's Barcelona during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at Monumental stadium in Guayaquil, Ecuador, Wednesday, Sept. 29, 2021. (Santiago Arcos/Pool via AP) AP

Η Φλαμένγκο επικράτησε 2-0 και στο δεύτερο ματς της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores με τον Μπρούνο Ενρίκε να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Βραζιλιάνικη υπόθεση θα είναι ο τελικός του Copa Libertadores για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Μετά την Παλμέιρας και η Φλαμένγκο πήρε την πρόκριση για τον τελικό επικρατώντας 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.

Οι Βραζιλιάνοι έχοντας για σύμμαχο το 2-0 του πρώτου αγώνα ουσιαστικά τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση στο 18ο λεπτό όταν ο Μπρούνο Ενρίκε άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να τα καταφέρουν. Έτσι, Μπρούνο Ενρίκε στο 50ο λεπτό τους τιμώρησε κάνοντας το 2-0 με το οποίο σφράγισε η πανηγυρική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό.


TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ