COPA AMERICA

Copa America 2021, Παραγουάη - Βολιβία 3-1: Ξεκίνημα με τριάρα

Ο Άνχελ Ρομέρο πανηγυρίζει το γκολ της Παραγουάης κόντρα στη Βολιβία για το Copa America.
Ο Άνχελ Ρομέρο πανηγυρίζει το γκολ της Παραγουάης κόντρα στη Βολιβία © 2021 ERALDO PERES/ASSOCIATED PRESS

Η Παραγουάη έκανε θετικό ξεκίνημα στο Copa America 2021 επικρατώντας 3-1 της Βολιβίας για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Η Παραγουάη μπήκε με τριάρα στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Copa America. Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίζο επικράτησε 3-1 της Βολιβίας και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή (1-1) για να περάσει στην πρώτη θέση.

Η Βολιβία ήταν εκείνη που μπήκε μπροστά στο σκορ, κερδίζοντας πέναλτι έπειτα από χέρι του Αθαμέντια, με τον διαιτητή να παίρνει την απόφασή του με τη βοήθεια του VAR. Ο Σααβέδρα εκτέλεσε το πέναλτι στο 7' και έγραψε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Βολιβιανοί έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μεντόσα. Στο 62ο λεπτό ο Κακού ισοφάρισε για την Παραγουάη με τρομερό σουτ στην κίνηση έξω απ' τη μεγάλη περιοχή.

Μέσα σε πέντα λεπτά η Παραγουάη πέτυχε την ανατροπή. Ο Ρομέρο στο 65' σκόραρε από κοντά μετά την κεφάλια πάσα του Γκονσάλες. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με πλασέ του Ρομέρο, έπειτα από ασίστ του Άβαλος.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Σίλβα, Αρζαμέντια, Αλόνσο, Γκόμες, Εσπινόλα, Ντι Μότα, Βιγιασάντι, Ρομέρο, Αλμιρόν, Κακού, Άβαλος

ΒΟΛΙΒΙΑ: Χουστινιάνο, Κιντέρος, Χουσίνο, Σανγκρέδο, Μπεχαράνο, Σααβέδρα, Χουστίνιανο, Κεσπέδες, Φλόρες, Άλβαρες, Μεντόσα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παραγουάη 3

2. Αργεντινή 1

3. Χιλή 1

4. Ουρουγάη 0

5. Βολιβία 0

TAGS COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ