COPA AMERICA

Copa America 2021: Ο Μέσι και τρεις ακόμη Αργεντινοί στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά

Αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του Copa America και της επικράτησης της Αργεντινής στον τελικό επί της Βραζιλίας οι Μέσι και Νεϊμάρo)
Αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του Copa America και της επικράτησης της Αργεντινής στον τελικό επί της Βραζιλίας οι Μέσι και Νεϊμάρ @2021 SILVIA IZQUIERDO/AP IMAGES

Τέσσερις παίκτες της πρωταθλήτριας Αργεντινής και τρεις της φιναλίστ Βραζιλίας συνθέτουν την κορυφαία ενδεκάδα του φετινού Copa America, όπως την επέλεξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής.

Η Αργεντινή αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής επικρατώντας 1-0 της οικοδέσποινας Βραζιλίας και όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις επιλογές της τεχνικής επιτροπής της Conmebol για τους κορυφαίους του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η αλμπισελέστε έχει τέσσερις εκπρόσωπούς της στην καλύτερη 11άδα του Copa America 2021, καθώς πέρα από τον αρχηγό και ηγέτη της εντός αγωνιστικού χώρου, Λιονέλ Μέσι, σε αυτή τη τιμητική λίστα βρήκαν θέση οι Εμιλιάνο Μαρτίνες, Ρομέρο και Ντε Πολ.

Όσον αφορά στην φιναλίστ Βραζιλία, ο MVP του Copa America μαζί με τον Μέσι, Νεϊμάρ, είναι μέσα στους κορυφαίους, μαζί με τους Μαρκίνιος και Καζεμίρο.

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα της φετινής διοργάνωσης:

Τερματοφύλακας: Εμιλιάνο Μαρτίνες (Αργεντινή)

Αμυντικοί: Μαουρίσιο Ίσλα (Χιλή), Κρίστιαν Ρομέρο (Αργεντινή), Μαρκίνιος (Βραζιλία), Πέρβις Εστουπινάν (Ισημερινός)

Μέσο: Ροντρίγκο Ντε Πολ (Αργεντινή), Καζεμίρο (Βραζιλία), Γιοσιμάρ Γιοτούν (Περού)

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Λουίς Ντίας (Κολομβία)

TAGS COPA AMERICA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ