CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Υποψήφια για τον τελικό και η Αυστρία σύμφωνα με τους Αλβανούς

Το τρόπαιο του Conference League
Το τρόπαιο του Conference League © 2021 EMRAH GUREL / AP IMAGES

Τα αλβανικά ΜΜΕ επιμένουν για αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League και απομάκρυνσή του από την Αλβανία, εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τους Αυστριακούς, πλην της χώρας μας.

Η κρίση στο αλβανικό ποδόσφαιρο έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα ο τελικός του Conference League και να μη διεξαχθεί στην Αρένα Κομπετάρε των Τιράνων, όπως είχε αρχικά οριστεί από την UEFA, με την αλλαγή της έδρας του τελικού να θεωρείται αρκετά πιθανή.

Η αλβανική ιστοσελίδα "newsport.al" αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εξετάζει και την Αυστρία, ως υποψήφια για τη διεξαγωγή του τελικού. Η μια έδρα είναι η Ernst-Happel της Βιέννης και η άλλη η Red Bull Arena της Σάλτσμπουργκ. Η αλβανική ιστοσελίδα "standard" αναφέρεται στο πλήγμα που θα υποστεί το αλβανικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι η "Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, τον οποίο κλωτσάει η αλβανική πολιτική σκηνή, κάνοντας δώρο στους Έλληνες".

Φυσικά δεν είναι το πρώτο αλβανικό μέσο που αναφέρεται για την πιθανότητα μετάθεσης του τελικού στη χώρα μας, καθώς ο Αλβανός δημοσιογράφος, Ένο Σκάρτσο, θεωρεί ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την Αλβανία, τον τελικό του Conference League διεκδίκησε η χώρα μας, η Βόρεια Μακεδονία και η Γαλλία. Δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε κάποια από τις δύο προαναφερθείσες χώρες, πλην της δικής μας ο τελικός.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ