ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Conference League: Το Σέριφ - Παρτίζαν θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο υπό τον φόβο Σέρβων σαμποτέρ

Το "Σέριφ Στέντιουμ", Τίρασπολ | Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021
Το "Σέριφ Στέντιουμ", Τίρασπολ | Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 © 2021/DMITRI LOVETSKY/AP IMAGES

Η Μολδαβία απαγόρεψε την παρουσία φιλάθλων στην αναμέτρηση της Σέριφ με την Παρτίζαν για το Conference League, υπό το φόβο Σέρβων σαμποτέρ που θα δράσουν κατ' εντολή της Ρωσίας.

Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επηρεάζει και το Europa Conference League, παρότι οι ρωσικές ομάδες δεν αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μολδαβίας ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στην αναμέτρηση της Σέριφ με την Παρτίζαν για τη φάση των 32 της διοργάνωσης, υπό τον φόβο επίθεσης από Σέρβους σαμποτέρ που δρουν για λογαριασμό της Ρωσίας!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ενημέρωσαν την κυβέρνηση ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ενέχει πραγματική απειλή για την κυβέρνηση της Μολδαβίας.

Προ ημερών, οι Ουκρανοί αποκάλυψαν ρωσικό σχέδιο να στείλουν Σέρβους σαμποτέρ, μεταμφιεσμένους σε φιλάθλους της Παρτίζαν, ώστε να βοηθήσουν στην έναρξη ενός πραξικοπήματος. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φέρεται να συνάντησε την ομόλογό του της Μολδαβίας, Μάια Σάντου, όπου της παρέδωσε τις πληροφορίες για το σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Η Μολδαβία ήδη έχει αποκλείσει τον εναέριο χώρο της, έχει επιβάλλει ταξιδιωτικούς περιορισμούς, ενώ η κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος εξώθησε σε παραίτηση την πρωθυπουργό Ναταλία Γκαβριλίτα.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ CONFERENCE LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ