CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Οριστικά στην OPAP Arena ο τελικός

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA όρισε κι επίσημα τον τελικό του Conference League 2024 στην OPAP Arena, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, μιας και επικυρώθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA.

Ο τελικός του Conference League για τη σεζόν 2023/24 θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επικύρωσε την απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού στο γήπεδο της ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Η UEFA είχε μόνιμη παρουσία στην Αθήνα λόγω κάποιων ελέγχων που έπρεπε να γίνουν τους προηγούμενους μήνες, μια μακρά και όχι εύκολη διαδικασία για ένα νέο γήπεδο.

Φυσικά η παρουσία παραγόντων της UEFA δεν παύει αντίθεται θα συνεχιστεί και σε πιο έντονο βαθμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τελικού.

Το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μια ιστορική χρονιά για την Ένωση, καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας της, δίνοντας και τεράστιο πρεστίζ και στο νέο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA κατέταξε την OPAP Arena ως γήπεδο τεσσάρων αστέρων, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ψηφίστηκε ως το καλύτερο γήπεδο για το 2022, παίρνοντας το βραβείο Stadium of The Year 2022.

TAGS CONFERENCE LEAGUE OPAP ARENA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ