CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Ο Φορτούνης υποψήφιος για MVP και το γκολ της αγωνιστικής, Κοτάρσκι και Τζολάκης για την καλύτερη απόκρουση

Conference League: Ο Φορτούνης υποψήφιος για MVP και το γκολ της αγωνιστικής, Κοτάρσκι και Τζολάκης για την καλύτερη απόκρουση
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φενέρ INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης είναι υποψήφιος τόσο για παίκτης της αγωνιστικής, αλλά και για το καλύτερο γκολ χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι Κοτάρσκι και Τζολάκης είναι υποψήφιοι για την επέμβαση της αγωνιστικής. Υποψήφιος και ο Γιόβετιτς για το γκολ της αγωνιστικής.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-2 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, έχοντας μεταξύ άλλων σημειώσει ένα γκολ (στο 1-0) και την ασίστ στο 2-0 του Γιόβετιτς.

Το γκολ που πέτυχε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής, όπως και ο ίδιος ως ο κορυφαίος των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Conference League. Το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι με τον Γιόβετιτς είναι αι αυτός υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής.

Μαζί με αυτόν υποψήφιοι είναι και οι Κοτάρσκι και Τζολάκης για την καλύτερη επέμβαση. Ο Κροάτης κίπερ του Δικεφάλου είναι υποψήφιος για το πέναλτι του Τιάγκο που απομάκρυνε με τα πόδια, ενώ ο Τζολάκης για την επέμβαση στο σουτ του Κρούνιτς εκτός περιοχής με ωραίο εξωτερικό φάλτσο.

Οι υποψηφιότητες της αγωνιστικής στο Conference League:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ