CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Η "πανέμορφη" OPAP Arena και το νόμισμα του τελικού στο χορτάρι του γηπέδου

Conference League: Η "πανέμορφη" OPAP Arena και το νόμισμα του τελικού στο χορτάρι του γηπέδου
PRINT SCREEN

Ο τελικός του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα πλησιάζει και η UEFA "ζεσταίνεται", δημοσιεύοντας δύο videos, με πλάνα από την "OPAP Arena" και από το νόμισμα που θα ρίξει στον αέρα ο διαιτητής πριν από τη σέντρα.

Ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω μέσα στη χρονιά και το γεγονός αυτό τους έφερε μία τεράστια ανταμοιβή, την παρουσία τους στον τελικό του Conference League στην "OPAP Arena".

Εκεί, θα διεκδικήσουν το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) το βαρύτιμο τρόπαιο, με την UEFA να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης μέσα από τη δημοσίευση δύο videos.

Το πρώτο δείχνει στιγμιότυπα από το εσωτερικό της "OPAP Arena", με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να χαρακτηρίζει "όμορφο" το γήπεδο μέσω ανάρτησής της στο Twitter ενώ το δεύτερο παρουσιάζει το νόμισμα που θα κρατάει στα χέρια του ο διαιτητής για να δώσει το... σύνθημα για την έναρξη του αγώνα.


Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ