ΠΑΟΚ

Conference League: Η γκάφα της ιστοσελίδας της UEFA με ΠΑΟΚ, τον έβαλε σε δύο υπογκρούπ

Ο Γιασμίν Κούρτιτς
Ο Γιασμίν Κούρτιτς INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα της UEFA τοποθέτησε το ΠΑΟΚ - Λέφσκι σε δύο υπογκρούπ και το Μακεντόνιγια - ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε κανένα, σε μία από τις δύο γκάφες που έκανε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η ιστοσελίδα της UEFA απέτυχε να παρουσιάσει σωστά τα υπογκρούπ του Europa Conference League που η ίδια χρησιμοποιεί για να διευκολύνει τις κληρώσεις των προκριματικών γύρων. Θύμα της το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι που τοποθετήθηκαν σε δύο γκρουπ και το ζευγάρι της Μακεντόνιγια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που λείπει από τα υπογκρούπ!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενημέρωσε την ιστοσελίδα της με τα έξι υπογκρούπ στα οποία θα χωριστούν οι 54 ομάδες και ζευγάρια για την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου, στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Η UEFA σχημάτισε τρία υπογκρούπ με οκτώ ομάδες ή ζευγάρια το καθένα (4 ισχυρούς, 4 ανίσχυρους) και άλλα τρία με δέκα ομάδες οι ζευγάρια (5 ισχυρούς, 5 ανίσχυρους). Το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι όμως το τοποθέτησε τόσο στους ισχυρούς του 3ου υπογκρούπ όσο και στους ισχυρούς του 5ου υπογκρούπ.

Αντιθέτως, το ζευγάρι της Μακεντόνιγια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας από το 2ο προκριματικό δεν υπάρχει πουθενά, με βάση την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, όπως ήταν η εικόνα της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Όλα συντείνουν ότι υπήρξε σφάλμα και το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι πήρε τη θέση του Μακεντόνιγια - ΤΣΣΚΑ Σόφιας είτε στο 3ο υπογκρούπ είτε στο 5ο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρξε και δεύτερη γκάφα από πλευράς ιστοσελίδας UEFA. Η Ζόρια από την Ουκρανία εμφανίζεται στο 2ο υπογκρούπ στο μονοπάτι των πρωταθλητών, παρότι δεν είναι πρωταθλήτρια Ουκρανίας. Αντιθέτως, η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ που θα έπρεπε να βρίσκεται στη θέση αυτή ως πρωταθλήτρια Λευκορωσίας (ύστερα από τον αποκλεισμό της στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League) δεν εμφανίζεται πουθενά!

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ