CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Επεισόδια πριν από το Νις - Κολωνία, οπαδός έπεσε από την κερκίδα

Conference League: Επεισόδια πριν από το Νις - Κολωνία, οπαδός έπεσε από την κερκίδα
PRINTSCREEN

Επεισόδια ξέσπασαν στην Allianz Riviera πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νις - Κολωνία, ενώ ένας οπαδός είναι σοβαρά τραυματισμένος, έπειτα από πτώση του από την κερκίδα. Καθυστέρηση στη σέντρα.

Άσχημα γεγονότα σημειώθηκαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νις και την Κολωνία (COSMOTE SPORT 6HD, LIVE SPORT24) για τους ομίλους του Conference League.

Συγκεκριμένα, ξέσπασαν επεισόδια στις κερκίδες της Allianz Riviera. Όπως αναφέρει το RMC οι Γερμανοί οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί της Νις, ενώ αντάλλαξαν καπνογόνα.

Τα γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν επίσης πως ένας οπαδός έπεσε από την κερκίδα και τραυματίστηκε σοβαρά, με την κατάστασή του να είναι επείγουσα. Σοβαρά τραυματίας είναι ακόμη ένας από τους επτά συνολικά οπαδούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων. Μάλιστα, η έναρξη του αγώνα τέθηκε σε κίνδυνο, όπως ανέφερε το RMC, με τη Νις να πιέζει για αναβολή. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι Ντάντε και Χέκτορ επιχειρώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Κολωνία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της: "Η έναρξη του αγώνα καθυστερεί λόγω επεισοδίων στις εξέδρες. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συνάντηση ασφαλείας με την UEFA. Η Κολωνία καταδικάζει κάθε μορφή βίας". Τελικά, οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφάσισαν σέντρα στις 20:40.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ