CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Δύο παίκτες της Λέγκια συνελήφθησαν στην Ολλανδία μετά το ματς με την Άλκμααρ

Conference League: Δύο παίκτες της Λέγκια συνελήφθησαν στην Ολλανδία μετά το ματς με την Άλκμααρ

Όπως αναπαράγουν τα πολωνικά και άλλα διεθνή ΜΜΕ, δύο παίκτες της Λέγκια Βαρσοβίας συνελήφθησαν μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ για το Conference League.

Η Άλκμααρ επικράτησε 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Μετά το τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε το απόλυτο χάος.

Όπως αναφέρουν τα πολωνικά και άλλα διεθνή ΜΜΕ, η ολλανδική αστυνομία συνέλαβε δύο ποδοσφαιριστές, με την κυβέρνηση της Πολωνίας να αντιδράει.

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν ένας 28χρονο Σέρβος και ένας 33χρονος από την Πορτογαλία. Πρόκειται για τον Ράντοβαν Πάνκοβ και Τζόσουε. Το πολωνικό TVP αναφέρει πως οι δύο τους οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Τα πολωνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λέγκια, Ντάριουζ Μιοντούσκι, χτυπήθηκε στο πρόσωπο από την αστυνομία, ενώ ένταση υπήρξε και με τους οπαδούς.

Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν πως δημιουργήθηκε ένταση όταν το πούλμαν της ομάδας από τη Βαρσοβία δυσκολεύτηκε να φύγει από το γήπεδο, με την αστυνομία να τονίζει πως οι συλλήψεις έγιναν για παρένοχληση, χωρίς να δίνονται εξηγήσεις.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ