CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ανάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια του τελικού του Conference League στην OPAP Arena. Η UEFA είχε κάνει προ ημερών γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League, καθώς και τα εισιτήρια που δικαιούνται οι φιναλίστ του κάθε τελικού.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ιστορική πρόκριση στην Τουρκία, καθώς νίκησε τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, συνεχίζει στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα και ονειρεύεται τον τελικό που θα γίνει στην OPAP Arena.

Για τα μαγικά χαρτάκια του τελικού γίνεται χαμός με την UEFA να έχει γνωστοποιήσει ήδη τα εισιτήρια που δικαιούνται οι φιναλίστ και τις τιμές τους. Συγκεκριμένα για τους φιλάθλους τίθενται προς πώληση 21 χιλιάδες εισιτήρια, από το σύνολο των 27.100. Οι δύο φιναλίστ δικαιούνται από εννιά χιλιάδες εισιτήρια.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 25 ευρώ μέχρι 125. Τα πιο φθηνά εισιτήρια είναι διαθέσιμα για άτομα με αναπηρία και από εκεί και πέρα οι τιμές θα κυμανθούν ανάλογα την κατηγορία. Η κατηγορία 3, 45 ευρώ, η κατηγορία 2, 85 ευρώ και η κατηγορία 1, 125 ευρώ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ