CHAMPIONS LEAGUE

"Χρυσό" εισιτήριο για τρεις

"Χρυσό" εισιτήριο για τρεις

Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ, στις δεύτερες μονομαχίες με Μακάμπι Χάιφα, Γκόμελ και Λέφσκι Σόφιας. Η Interwetten.gr προσφέρει πάνω από 300 αγορές για τις συναρπαστικές ρεβάνς!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… μέχρι την επόμενη! Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ ρίχνονται αυτό το διήμερο στις ρεβάνς με Μακάμπι Χάιφα, Γκόμελ και Λέφσκι Σόφιας αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League η ομάδα του Πειραιά και στον αντίστοιχο του Europa Conference League οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Ο πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχεται αυτή του Ισραήλ (Τετάρτη 27/07, 22:00), στη ρεβάνς του 1-1 στη Χάιφα, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο στον… προθάλαμο των πλέι οφ. Στο 1,75 ο άσος από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει πάνω από 160 αγορές για τη συναρπαστική αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης».

Ο Άρης, μετά το εντυπωσιακό 5-1 του πρώτου αγώνα, ψάχνει το «2 στα 2» κόντρα στη Γκόμελ για να σφραγίσει πανηγυρικά τη πρόκριση, και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης (27/07, 21:00), με την Interwetten.gr να προσφέρει πάνω από 70 αγορές για τη δεύτερη μονομαχία.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στα χαρτιά, το πιο δύσκολο έργο το έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στη ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας (Πέμπτη 28/07, 20:30), καλείται να ανατρέψει την ήττα του με 2-0 στη Βουλγαρία. Πάνω από 80 αγορές στη διάθεσή σας από την Interwetten.gr, η οποία συνεχίζει δυναμικά με σπέσιαλ αποδόσεις και αξεπέραστες προσφορές.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, προσφέρει από τώρα αποδόσεις για το ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα (συμπεριλαμβανομένων και των playoffs), ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα (στη κανονική περίοδο), αλλά και το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, με φαβορί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (1,50), ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ (5,00), ΑΕΚ (6,25) και Παναθηναϊκός (9,50).

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr, όμως, δεν... μένει στη Super League, αφού προσφέρει από τώρα και αποδόσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με φαβορί τον Ολυμπιακό (3,00) και αουτσάιντερ τον ΠΑΟΚ (3,60), την ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό (από 5,50 έκαστος).

Το μέλλον της Interwetten.gr είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ