ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Στην 20η θέση ο Κριστιάνο Ροναλντο

Χρυσή Μπάλα: Στην 20η θέση ο Κριστιάνο Ροναλντο
INTIME

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του φετινού νικητή της Χρυσής Μπάλας άρχισε, με το France Football να κάνει σταδιακά γνωστή τη σειρά των παικτών που συνθέτουν την τελική 30άδα και να ανακοινώνει την παρουσία του Ρονάλντο στην 20η θέση.

Χρειάζονται μερικές ακόμα ώρες υπομονή για να ανακοινωθεί ο φετινός νικητής της Χρυσής Μπάλας (απόλυτο φαβορί ο Καρίμ Μπενζεμά) ωστόσο το France Football άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι όσον αφορά στη σειρά των παικτών που συνθέτουν τους 30 της τελικής λίστας.

Έτσι έγινε ήδη γνωστή η θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται στην τελική λίστα των υποψηφίων για 18η διαδοχική χρονιά και να καταλαμβάνει την 20η θέση, που είναι η χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της καριέρας του μετά από το 2005, όταν είχε βγει και πάλι 20ος, ισοβαθμώντας με τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Σημειώνεται πως η έναρξη της τελετής που θα λάβει χώρα στο Παρίσι είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 το βράδυ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να είναι το φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στους άνδρες και τους Κουρτουά και Γκάβι να μοιάζουν να έχουν προβάδισμα για τους τίτλους του καλύτερου κίπερ και καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή αντίστοιχα.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ