ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Νικητής ο Μπενζεμά σύμφωνα με την "Marca"

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Άιντραχτ
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Άιντραχτ © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Σύμφωνα με την "Marca" ο Καρίμ Μπενζεμά θα είναι εκείνος που θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, ενώ ο Κουρτουά θα πάρει τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα και ο Γκάβι εκείνον του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/10, 21.30, Novasports Prime) θα πραγματοποιηθούν από το France Football τα ετήσια βραβεία για τη Χρυσή Μπάλα.

Η Marca σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει τρεις από τους νικητές των βραβείων και επιβεβαιώνει τα σενάρια που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά εξαργυρώνοντας έτσι τη μεγάλη χρονιά που έκανε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμα ένας τίτλος κορυφαίου θα καταλήξει σε χέρια παίκτη των Μαδριλένων με τον Τιμπό Κουρτουά να αναδεικνύεται ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Αντίθετα, ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα προέρχεται από την αιώνια αντίπαλο της Ρεάλ. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Γκάβι της Μπαρτσελόνα.

Μένει να δούμε σε λίγες ώρες αν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ