ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας και η Ρέαλ εξέφρασε την απορία της

Χρυσή Μπάλα: Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας και η Ρέαλ εξέφρασε την απορία της
@2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ψηφίστηκε ως η κορυφαία ομάδα της χρονιάς στα βραβεία του France Football αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Λίβερπουλ, με την κάτοχο του Champions League, Ρεάλ, να εκφράζει την αντίδρασή της με γλαφυρό τιτίβισμα.

Η Ρεάλ σάρωσε στα φετινά βραβεία της Χρυσής Μπάλας με την κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου της χρονιάς από τον Καρίμ Μπενζεμά και την ανάδειξη του Τιμπό Κουρτουά ως καλύτερου τερματοφύλακα, όμως ως ομάδα δεν μπόρεσε να ανέβει στην κορυφή.

Ναι μεν κατέκτησε τον τίτλο τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη ωστόσο η ψηφοφορία του France Football βρήκε τους μερένγκες να τερματίζουν στην τρίτη θέση όσον αφορά στους υποψήφιους νικητές, βλεποντας την... πλάτη των Μάντσεστερ Σίτι (1η) και Λίβερπουλ (2η).

Το γεγονός μάλιστα αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Μαδριλένων στα social media, με τη διοίκηση της Ρεάλ να ποστάρει δύο γουρλωμένα μάτια στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, θέλοντας να δείξει την απορία της με τη νίκη των πολιτών.

"Αστεία βραβεία", τιτίβισε ο άλλοτε κίπερ της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας, με αρκετούς φίλους των μερένγκες να εκφράζουν απορία για το πώς η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τον τίτλο έχοντας αποκλειστεί στα ημιτελικά του Champions League από τους Μαδριλένους.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ