ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Δύο νέα βραβεία θα δοθούν στην τελετή

Χρυσή Μπάλα: Δύο νέα βραβεία θα δοθούν στην τελετή
TWITTER / FRANCE FOOTBALL

Το βράδυ της Δευτέρας (29/11, 21.30) θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, με το France Football να ανακοινώνει πως θα δοθούν δύο ακόμη νέα βραβεία.

Το βράδυ της Δευτέρας (29/11, 21.30) θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας και άπαντες να ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κατακτήσει το ιστορικό βραβείο.

Παράλληλα, πέρα από τον τίτλο των ανδρών, θα δοθεί η Χρυσή Μπάλα γυναικών για τρίτη φορά, το βραβείο Κοπά στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών και το βραβείο Γιασίν στον καλύτερο τερματοφύλακα.

Παράλληλα, το France Football λίγη ώρα πριν να ξεκινήσει η τελετή, ανακοίνωσε πως θα δοθούν δύο ακόμη νέα βραβεία, της ομάδας της χρονιάς και του καλύτερου σκόρερ του 2021.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ