ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Λιατίφης είναι ο δεύτερος νεαρότερος επαγγελματίας στην ιστορία του "τριφυλλιού"

Ο Λιατίφης κατά την υπογραφή του συμβολαίου του
Ο Λιατίφης κατά την υπογραφή του συμβολαίου του PHOTO CREDITS: PANATHINAIKOS FC

Ο Χρήστος Λιατίφης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και σε ηλικία 16 ετών και 26 ημερών έγινε ο δεύτερος νεαρότερος επαγγελματίας του Παναθηναϊκού, έχοντας... μπροστά του μόνο τον Χάρη Μαυρία

Άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο μέσος Χρήστος Λιατίφης υπέγραψε την Τρίτη (13/07) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το "τριφύλλι", ακολουθώντας το δρόμο που είχαν ανοίξει τις τελευταίες εβδομάδες οι Ρόμπι, Κρυπαράκος, Καλοσκάμης, Καρβούνης, Σιδεράς και Τουρκοχωρίτης, οι οποίοι αναμένεται να στελεχώσουν την υπό συγκρότηση Β’ ομάδα των "πράσινων".

Ο νεαρός χαφ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2024) και πλέον έβαλε το όνομά του σε μία ξεχωριστή "λίστα", καθώς έγινε ο δεύτερος νεαρότερος επαγγελματίας στην Ιστορία του Παναθηναϊκού, πίσω από τον Χάρη Μαυρία, το ρεκόρ του οποίου παραμένει... ακατάρριπτο.

Μάλιστα, ο Λιατίφης πήρε τη δεύτερη θέση από ένα άλλο νέο παιδί του "τριφυλλιού" που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προ ημερών, τον Δημήτρη Καλοσκάμη. Ο τελευταίος, όταν υπέγραψε την 1η Ιουλίου 2021, ήταν 16 ετών και 122 ημερών, ενώ ο Λιατίφης είναι 16 ετών και 26 ημερών! Την... κορυφή την κρατάει ακόμα ο Μαυρίας, καθώς καθότι υπέγραψε στις 2 Αυγούστου του 2009, όντας 15 ετών και 162 ημερών. Και καταπώς φαίνεται, δύσκολα θα βρεθεί άλλο ταλέντο απ’ την "πράσινη" Ακαδημία για να "σπάσει" αυτό το ρεκόρ.

Η ανακοίνωση των "πράσινων" για τον Λιατίφη ανέφερε

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Χρήστο Λιατίφη. Ο γεννημένος στις 18 Ιουνίου 2005 μέσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Χρήστος Λιατίφης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ17".

Απ’ την πλευρά του ο νεαρός μέσος, λίγο μετά τις υπογραφές τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού. "Η υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου δίνει χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και την οικογένεια του Παναθηναϊκού που μου δίνει τη δυνατότητα να φτάσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ