POLLS

Χριστοδουλόπουλος: Αξίζει να επιστρέψει στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας ο Λάζαρος;

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος © 2021 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βγάζει μάτια φέτος στην Κύπρο με την Ανόρθωση, διάγει περίοδο φόρμας και ανοίγει η συζήτηση για το αν πρέπει να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ. Η... μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του SPORT24 να καταθέσουν την άποψή τους.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στην Ανόρθωση, τρελαίνει την Κύπρο με τα κατορθώματά του, επιβεβαιώνει ότι είναι γεννημένος ηγέτης και πάει φουλ για ρεκόρ καριέρας, όπως έγραψε ο Ηλίας Καλλονάς μια ημέρα μετά το νέο του ρεσιτάλ επί του ΑΠΟΕΛ.

Διανύοντας το 35ο έτος της ηλικίας του, δεν σταματά να εκπλήσσει με τα κατορθώματά του. Έχει καταφέρει να διατηρεί τη φλόγα ενός 20άρη με την ποιότητα και την εμπειρία ενός φτασμένου ποδοσφαιριστή και ανοίγει η συζήτηση για το αν πρέπει να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος με ποστάρισμά του στα social media στις 21 Μαρτίου εξέφρασε την θέλησή του να φορέσει και πάλι τη γαλανόλευκη, αλλά και το παράπονό του για το γεγονός πως δεν ήταν (ακόμα τουλάχιστον) στα ραντάρ του νέου ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα.

Εσείς τι πιστεύετε; Πρέπει να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα; Πάρτε μέρος στο Poll του SPORT24.

TAGS POLLS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ