ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: "Στο γκολ έκλεισα τα μάτια και σούταρα"

Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 3 Απριλίου 2022
Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 3 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Στη σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε εν τέλει να σκοράρει στάθηκε ο Χουάνκαρ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1 με τον Χουάνκαρ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα, το πρώτο του με τη φανέλα του τριφυλλιού μετά από 50 ματς πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός μπακ στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως έκλεισε τα μάτια του για να μπορέσει να σκοράρει ενώ στάθηκε και στη σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας:

"Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη όχι μόνο επειδή παίζαμε σε ένα σημαντικό αντίπαλο αλλά θα μας έφερνε αρκετά ψηλά. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, είδαμε το γήπεδο γεμάτο και αυτό ήταν καλό. Ήταν σημαντική η νίκη που μας ανέβασε και βαθμολογικά".

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Παναθηναϊκό:

"Πρόκειται για μια σημαντική νίκη αν και δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πήραμε προβάδισμα με 2-0, θέλω να πω ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν οφσάιντ, υπήρχε επαφή στην προκειμένη φάση. Το αποτέλεσμα μας δίνει χαρά, κερδίσαμε, η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα, την επόμενη Κυριακή".

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει πλέον και με διαφορετικό τρόπο, όπως στα τελευταία λεπτά του ματς με τον ΠΑΟΚ:

"Πιστεύω ότι είναι λάθος να πηγαίνουμε πίσω. Αυτή η ομάδα δείχνει πως τα πάει καλύτερα με την επίθεση, άρα δεν πρέπει να κλεινόμαστε στα καρέ μας και στις τελευταίες στιγμές να δεχόμαστε γκολ. Είχε γίνει με τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό. Πρέπει να γινόμαστε περισσότερο επιθετικοί. Αυτό είναι σημαντικό και για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε αλλά και για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη".

Για το γκολ που πέτυχε:

"Είχα την ίδια ευκαιρία και στο πρώτο μέρος, είχα τα μάτια μου ανοιχτά και αστόχησα. Στο δεύτερο μέρος έκλεισα τα μάτια σούταρα και είπα θα μπει γκολ. Ήταν ένα πανέμορφο τέρμα. Φεύγουμε από το γήπεδο σήμερα με μια υπέροχη νίκη. Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια στην Κ19 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ