ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, θέλω να δείξω πόσο έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής"

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα των Vancouver Whitecaps
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα των Vancouver Whitecaps 2020 AP PHOTO/ALEX GALLARDO

Κατά την αναχώρησή του από την Νότια Κορέα για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ ιν Μπέομ μίλησε για την απόφασή του να μεταγραφεί στους ερυθρόλευκους.

Το δρόμο για την Ελλάδα έχει πάρει ο Χουάνγκ ιν Μπέομ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στη Νότια Κορέα.

Κατά την αναχώρησή του από την Σεούλ ο Νοτιοκορεάτης μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για την μετακόμισή του στην Ελλάδα, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Ελπίζω να αποδείξω τις δυνατότητές μου. Έχω την πίστη ότι την επόμενη χρονιά θα γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ήμουν επιφυλακτικός όσον αφορά την τελική μου απόφαση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο φίλος που μιλάω περισσότερο είναι ο Κιμ Μιν-Τζάε. Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του με τη Φενέρμπαχτσε που ήταν πολύ δύσκολο. Τον ρώτησα μετά τον αγώνα και μου είπε ότι πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει αρκετά γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου και θα μπορέσω να αναδείξω τις δυνατότητές μου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζα στη Ρωσία. Είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα.

Ο γενικός διευθυντής μου είπε: “Δεν σε φέρνω για να παίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε παίρνω για την Ευρώπη”. Σκέφτηκα ότι θα έχω μία ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στο Europa League. Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη τη ρεβάνς στην Ευρώπη και θα πάω να τον παρακολουθήσω. Ανυπομονώ!".

Σε ερώτηση για το εάν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η συνομιλία που είχε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Σεούλ, Πάουλο Μπέντο είπε: "Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά ο προπονητής μου έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές με βάση τη δική του εμπειρία. Για παράδειγμα, το καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να ζήσω στην Αθήνα. Τώρα είναι στο χέρι μου να τα πάω καλά. Από την άλλη, αν δεν τα καταφέρω, δεν σημαίνει κάτι. Θέλω να δείξω πόσο έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ