ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ για Ολυμπιακό: " Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας"

Χουάνγκ για Ολυμπιακό: " Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας"

Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Νοτιοκορεάτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νοτιοκορεάτη Ίνμπομ Χουάνγκ το πρωί της Παρασκευής (29/7).

Μετά την ανακοίνωση, ο 26χρονος μέσος προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV και δήλωσε πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, και πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, ήταν αυτός που του είπε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Πάντα η επιθυμία του ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να έρθω εδώ. Τόσο απλό ήταν για μένα.

Ναι φυσικά ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για τον σύλλογο και για τη χώρα. Συγκεκριμένα, συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο που ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, και μου είπε αρκετά καλά πράγματα γι' αυτή τη χώρα, γι' αυτόν τον σύλλογο, τον κόσμο, τους οπαδούς και δεν είπε τίποτα αρνητικό για την ομάδα. Έτσι ήταν πιο εύκολο για εμένα να έρθω εδώ.

Δεν ξέρω δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως μπορώ να πω πως θα το δουν οι οπαδοί αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο.

Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο περισσότερο θα με αγαπούν οι οπαδοί, είμαι σίγουρος γι' αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ