ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ: "Δεν είναι ευγενικό να πω πως φεύγω από τον Ολυμπιακό άνευ όρων"

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ εν δράσει
Ο Ινμπόμ Χουάνγκ εν δράσει EUROKINISSI

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αρκεί να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα του.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του φέτος στον Ολυμπιακό και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους και τις σταθερές των Πειραιωτών.

Ο Νοτιοκορεάτης αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι κομβικός για την ομάδα που θα χτιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους. Βέβαια, έχει ανοικτές τις κεραίες του και είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, όπως δήλωσε στη σελίδα chosun.com.

"Μέχρι τώρα, πήγα χωρίς δισταγμό σε μέρη που μπορούσα να αναπτυχθώ, αν με ήθελε μία ομάδα. Τώρα αν είχα την ευκαιρία να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος να πάω χωρίς δισταγμό, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα μου. Φυσικά, δεν είναι ευγενικό να πω πως φεύγω από τον Ολυμπιακό χωρίς όρους, γιατί έλαβα μεγάλη αγάπη και έπαιξα καλά. Θέλω να πω πώς θέλv να παίξω οπουδήποτε αν μου δοθεί η ευκαιρία, όπως έκανα μέχρι σήμερα'.

"Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές. Ήταν μία χρονιά που μπορούσα να δείξω τις δυνάμεις μου".

Ακολούθως, ο Χουάνγκ τόνισε ότι ίτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να τρομοκρατείσαι".

Εξάλλου για την εθνική του ομάδα και τις οδηγίες που δέχεται από τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, απάντησε: "Μου ζητάει να ανεβαίνω πολύ ψηλά, σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα (γέλια). Στα φιλικά που δώσαμε τον Μάρτιο μπήκαν πολλά γκολ και αυτό μου φάνηκε διασκεδαστικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ