ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς τον Καπετάνο με Αστέρα η Βέροια

Χωρίς τον Καπετάνο με Αστέρα η Βέροια
Καπετάνος, Ντα Κόστα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ποινή του Παντελή Καπετάνου δεν μειώθηκε και έτσι ο έμπειρος φορ δεν θα ενισχύσει την ομάδα της Ημαθίας στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Βέροιας για την μείωση της τιμωρίας του Παντελή Καπετάνου και έτσι ο έμπειρος φορ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στερώντας μια ακόμα λύση για τον Θωμά Γράφα.

Η αποστολή της ομάδας της Βέροιας βρίσκεται από την Πέμπτη στην Τρίπολη και την Παρασκευή το πρωί έκανε προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Αρκάδων. Ο Γράφας έχει μαζί του όσους παίκτες είχε συμπεριλάβει και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανξαιτωλικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (10/12/2016, 15:00).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μελίσσης, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Τόμας Γκονθάλεθ, Παπαστεριανός, Άρσε Λατάπι, Σισίνιο, Κάλβο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ και Βίτι".

Απουσιάζουν για διάφορους λόγους οι Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Αντόνις, Παπαδόπουλος και Μίλιεβιτς με τους δυο πρώτους να μένουν εκτός από ένα ακόμη παιχνίδι της Βέροιας και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν τον Ιανουάριο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ